12 юни 2010 г.

Как забраната на хомосексуализма ще реши икономическите проблеми на премиера?

Германските икономисти Brighita Negrusa и Sonia Oreffice са открили връзка между сексуалната ориентация и нивото на спестявания. Според тях гей и лесбийските двойки спестяват повече от хетеросексуалните. Икономистите си обясняват това с ниското ниво на раждаемост при хомосексуалните двойки, което им намалява разходите.

Премиерът Бойко Борисов наскоро каза, че българите спестяват твърде много:
"Трябва да намерим начин да стимулираме потреблението, а не хората да се учат да живеят с лихвите и от това да спадат оборотите, защото парите трябва да влязат в икономиката чрез инвестиции".
Тоест виновни за кризата, бюджетния дефицит и неприемането на България в еврозоната са хората, които спестяват вместо да харчат. А с последното изследване вече имаме и конкретни заподозрени - гейовете и лесбийките. Очевидното решение е забрана на хомосексуализма, което ще намали спестяванията и така ще увеличи потреблението, оттам ще повиши данъчните приходи, ще балансира бюджета, ще влезем в еврозоната, което ще даде сигурност, откъдето ще паднат лихвите, ще дойдат много инвестиции и доходите ни бързо ще догонят средноевропейските. Решението много подхожда на бившия бодигард и полицейски началник Борисов, чийто рейтинг се качи силно преди години след мащабна полицейска акция по свалянето от публични места на поразголени плакати на Азис, един от най-популярните български хомосексуалисти.

А преставяте ли си какво ще реши Борисов, ако нивото на спестявания падне твърде много? Да не забравяме, че той сам си призна, че е привърженик на левите мерки...
Снимка: ibon san martin, sxc.hu

2 коментара:

  1. Превъзходен коментар, поздравления! Добре показва "логиката" на мислене и действие на г-н Премиера-Слънце!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря.
    Но постингът не можа да мине "почетната обиколка" през svejo.net :-(
    Май го пуснах в неподходящ момент

    ОтговорИзтриване