9 юни 2010 г.

"Икономика на всичко" веднага след еротиката и хумора

Блогът "Икономика на всичко" набира скорост по-бързо отколкото съм си представял, че е възможно. Днес съм на второ място в класацията на блоговете по дневни посещения. Изпреварва ме много добър блог с еротични снимки. По седмични посещения съм на седмо място, а в класацията по месечен брой гласове (coolest) също съм на второ място, след хумористичен блог. В класацията по входящи връзки бързо напредвам, но още съм доста назад (467-мо място). Все още нямам page rank от Google, защото блъгът се роди преди по-малко от три месеца. Очаквам първата оценка в началото на юли.

4 коментара:

  1. Поздравления! Блогът Ви си заслужава растежа на посещаемостта.

    Впрочем, една забележка. Българинът си пада не толкова по еротиката, а по-скоро към яденето. Този блог със снимките дължи огромната си популярност защото слага и апетитно изглеждащи снимки на разни яденета, деликатеси, пици и пр. българинът много обича да гледа такива неща и да преглъща. Затова и ходят там. А еротиката отива на второ място. И ако трябва да сме пределно честни, трябва да признаем, че не еротиката (тя е нещо все пак естетично!), но по-скоро най-вече порното вълнува фината материалистична душа на нашия масов сънародник :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Пък и в тия блогове няма за четене, това също е огромно предимство! Четенето е мъчна работа, дай ни на нас гледане - и баране :-)

    ОтговорИзтриване
  3. А за барането - пипането - да не говорим колко е ценно за нашенци: то стои много по-горе от гледането. Нали имаме и хубава поговорка в тази връзка: "Ако работите ставаха с гледане, кучетата щяха да бъдат най-добрите касапи!" :-)

    ОтговорИзтриване
  4. :-)))
    манджата и порното не можем да ги бием с философия и икономически идеи :-)
    но няма лошо, природата ни кара да ядем и да се размножаваме, за да оцелее вида

    ОтговорИзтриване